Politie zoekt informatie over moord op 31-jarige Pedro uit Velp

Politie. Foto: Martin Slijper

– Naar aanleiding van een dodelijk schietincident op 31-jarige man uit Velp in de nacht van zondag 10 december op maandag 11 december zoekt de recherche nog steeds naar verdachten en getuigen.

De politie kreeg zondagavond 10 december rond 00.20 uur een melding van een mogelijk schietincident op de kruising van de Amerstraat met de Scheldestraat in Presikhaaf. Bij het incident kwam de 31- jarige Velpenaar om het leven.

Toen de politie op de locatie aan kwam troffen ze de overleden man aan met een schotwond. De man, volgens boevennieuws.pro zou het gaan om de 31-jarige Pedro Raymundo Barros, is nog gereanimeerd door de politie, maar dat mocht niet meer baten. Ook de traumaheli was niet meer nodig. Er is direct een grootschalig onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Het onderzoek is momenteel in volle gang. Rechercheurs zijn bezig met buurtonderzoek, het horen van getuigen en het opvragen van camerabeelden. Er wordt nog rekening gehouden met meerdere scenario’s. Het onderzoek moet uitwijzen wat er exact is gebeurd. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets hebben gezien en/of hebben gehoord.

Deel uw informatie en tips

Om duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld op de kruising van de Amerstraat en de Scheldestraat wil het onderzoeksteam graag antwoorden op de onderstaande vragen. Wellicht dat u iets hebt gezien of gehoord eerder op de avond. Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact.

– Heeft u iets opvallends gezien of gehoord tussen zondagavond 20.00 uur en zondagnacht 02:00 uur in de omgeving van Amerstraat en de Scheldestraat in Arnhem?

– Wie heeft er in de periode vooraf aan dit incident verdachte voertuigen en/of personen gezien in de straat of in de omgeving?

– Woont u vlakbij of aan de Amerstraat, Scheldestraat, Maaslaan en heeft u (dashcam)beelden, dan vragen wij u om ook contact op te nemen. Of kent u iemand die daar wellicht langsreed?

– Heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Ook dan spreekt het onderzoeksteam graag met u. De politie is bereikbaar via 0900 – 8844, onder vermelding van zaaknummer 2023569281. anoniem via 0800 – 7000.