Rustige jaarwisseling in Rheden en Rozendaal: Brandweer grijpt in bij schuurbrand

Brandweer. Foto: Martin Slijper

– De jaarwisseling in de gemeente Rheden en Rozendaal is redelijk goed verlopen. Over het algemeen verliep de nacht behapbaar voor zowel politie, brandweer als ambulancedienst.

De brandweer moest tijdens de jaarwisseling wel in actie komen voor een brand in een schuur aan de Hoofdstraat in De Steeg. De melding kwam rond 2 uur binnen. Ondanks de snelle reactie van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de schuur volledig verloren ging.

Gedurende de jaarwisseling rukte de brandweer in de gemeente Rheden in totaal 11 keer uit, zo meldt VGGM. De meldingen betroffen voornamelijk buitenbranden op straa . Gelukkig bleven grote calamiteiten elders uit.

In de gemeente Rozendaal zijn geen incidenten geweest waarvoor de brandweer moest uitrukken. Voor de ambulancedienst was de nacht eveneens goed te doen.