De boswachter weet alles over de wolven op de Veluwe

Wolf. Foto: Natuurmonumenten

– Wie meer wil weten over de wolf kan op 22 februari vanaf 14 uur samen met de boswachter van Natuurmonumenten op excursie. Hij leert ons alles over de wolf op de Veluwezoom.

De wolf is na 150 jaar terug in ons land. En hoe; afgelopen jaar zijn er meerdere roedels bijgekomen en voor zover bekend 39 welpen geboren. Dat betekent niet dat alles goed gaat. We moeten echt weer leren om met dit diersoort samen te leven. In andere landen, waar de wolf niet is weggeweest, gaat dit heel goed. En wat is het verschil tussen de wolf en de Goudjakhals?

Niet iedereen is blij zijn met de komst van de wolf. Natuurmonumenten is blij met de wolf. En wie meer wil weten over de wolf kan zich hier aanmelden voor de excursie. Aanmelden doe je via Natuurmonumenten.nl.