Politie zoekt getuigen van straatroof in Rheden

Cafetaria Hartje Rheden. Foto: Google Maps

– Jeffrey Gerrits uit Arnhem is vrijdagavond (16 februari) het slachtoffer geworden van een straatroof met geweld. Hij werd tussen 20.00 uur en 20.20 uur op de Zwarteweg naast cafetaria “Hartje Rheden” aangevallen door drie jongens.

De daders zijn er vandoor gegaan met een iPhone 14. De politie is nu opzoek naar mogelijke getuigen die iets gezien of gefilmd hebben.

Jeffrey: “Ik ben in een steegje naast de cafetaria in elkaar geslagen door drie jongens in het donker gekleed, capuchons op. Één hiervan heeft er een tijdje op de hoek bij de cafetaria “hartje van Rheden” gestaan…

Zij hebben me van achteren op de grond geslagen en m’n telefoon afhandig gemaakt en mij nog een aantal keer tegen mij gezicht aangeschopt (terwijl ik al op de grond lag). Ik heb nu een dikke lip en een snee in mijn mond, last van de schouder en pijn aan de kaak. Ik had gelukkig een helm op, omdat ik met de scooter was. Dus heb echt geluk gehad.

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek of bent u getuige? De politie is bereikbaar via 0900 – 8844. Anoniem kan ook via 0800 – 7000.