Politie zoekt identiteit onbekende man na fatale treinaanrijding in Velp

Politie zoekt identiteit onbekende man na fatale treinaanrijding in Velp. Foto: Politie.nl

– In Velp wordt gezocht naar de identiteit van een man die betrokken was bij een tragische aanrijding met een trein op vrijdag 24 november 2023. De man kwam daarbij om het leven. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Ondanks uitgebreide inspanningen van de politie blijft de identiteit van de man onbekend.

De politie doet een beroep op het publiek om te helpen bij het identificeren van de man. Hij wordt beschreven als een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 20 en 45 jaar oud, met zwart haar dat bovenop langer is en aan de zijkant korter. Hij heeft een snor, een puntige volle baard en bakkebaarden, en een litteken aan de buitenkant van zijn rechteronderarm. Zijn postuur is gemiddeld en hij heeft bruine ogen en veel lichaamsbeharing.

Wat betreft zijn kleding droeg de man die dag een blauw vest van de Primark in maat S, een zwart Puma vest in maat 44/46, een zwart t-shirt, witte Nike voetbalsokken en bruine schoenen van het merk Onitsuka Tiger. Daarnaast werden er op de plaats van het incident twee zwarte leren handschoenen van de Hema en een horloge gevonden, maar het is niet zeker of deze van het slachtoffer zijn.

Er werd ook een fiets aangetroffen in de buurt van de plaats van het incident, een blauwe Fongers herenfiets, maar de man had geen persoonlijke spullen bij zich.

De politie vraagt het publiek om hulp. Als iemand deze man herkent of informatie heeft over zijn verblijfplaats of recente activiteiten, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900 8844 of via het tipformulier op de website. Alle informatie, hoe klein ook, kan van waarde zijn in dit onderzoek.