Hotelgasten Avegoor misleid, geen golfbaan in Ellecom

Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom Foto: Studio Rheden
Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom Foto: Studio Rheden

ELLECOM – Mensen die een golfweekend boeken bij Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom, worden geconfronteerd met een onaangename verrassing. Hoewel de website Golfweekend.nl en het hotel hen laten geloven dat ze ter plaatse kunnen golfen, blijkt dit niet het geval te zijn.

Gasten komen er pas achter na het boeken van hun verblijf dat ze nog eens 30 kilometer moeten rijden om een golfbaan te bereiken.

Geen golfbaan in Ellecom

In Ellecom zelf is namelijk geen golfbaan te vinden. De dichtstbijzijnde golfbanen bevinden zich op 10 kilometer afstand in Brummen en op 18 kilometer afstand in Rozendaal. En het is opmerkelijk dat deze golfbanen niet worden vermeld op de website, wat bijdraagt aan de misleidende situatie waarin gasten terechtkomen.

Een woordvoerder van Fletcher Hotel Avegoor beloofde eerder dit probleem te onderzoeken en actie te ondernemen. Een maand later gaf een nieuwe manager aan niet op de hoogte te zijn van de situatie en beloofde ook een onderzoek in te stellen. Tot op heden biedt het hotel echter nog steeds golfarrangementen aan in Ellecom, terwijl de daadwerkelijke golfmogelijkheden ontbreken.

Gasten die geïnteresseerd zijn in een golfverblijf in Ellecom worden dan ook aangeraden om vooraf grondig onderzoek te doen en zich ervan te verzekeren dat de aangeboden faciliteiten overeenkomen met de werkelijkheid.