Fietser en auto treffen elkaar hard op beruchte rotonde

Beruchte rotonde Arnhemsestraatweg Velp Foto: Martin Slijper

VELP – Dinsdagavond, iets na zes uur, heeft zich weer een heftig incident voorgedaan op de beruchte rotonde tussen Arnhem en Velp. Een fietser kwam daar hard in aanraking met een auto. Hierdoor belandde de fietser hard tegen de voorkant van de auto.

De aanrijding vond plaats toen de fietser de rotonde vanuit Arnhem naderde richting Velp, terwijl een automobilist vanaf de Nordlaan de rotonde op wilde rijden. De fietser werd vol in de zijkant geraakt en vloog enkele meters over de straat voordat hij op de rotonde neerkwam.

De bestuurster van de auto, geschrokken door het incident, snelde uit haar voertuig om de fietser bij te staan. Gelukkig bleek de fietser ondanks de harde klap geen ernstig letsel te hebben opgelopen. De man lijkt een engeltje op zijn schouder te hebben. Ook waren er geen hulpdiensten nodig. De fiets heeft het niet overleefd.

Beruchte rotonde Arnhemsestraatweg Velp – Foto: Martin Slijper