Kop-staartbotsing tussen twee auto’s loopt goed af

Kop-staartbotsing tussen twee auto's loopt goed af Foto: Martin Slijper

VELP – De politie moest dinsdagavond met grote spoed uitrukken naar een ongeval aan de Larensteinselaan in Velp. Ter hoogte van de Mauritsstraat waren twee auto’s met elkaar in aanraking gekomen in een kop-staartbotsing.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de situatie mee te vallen. De botsing had minimale schade veroorzaakt aan beide voertuigen. Ondanks dit werden de bestuurders wel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Als gevolg van het ongeluk werd een deel van de straat tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Motorrijders gewond

Ook in het weekend deden zich weer enkele verkeersongelukken voor. Op de Bovenallee in Rozendaal verloor een motorrijder in een bocht de controle over zijn voertuig, waardoor hij tegen een boom belandde. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Op Knooppunt Velperbroek raakte ook een motorrijder gewond nadat hij tegen een auto was gebotst. Hij werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De motor liep aanzienlijke schade op, terwijl de auto zijn weg kon vervolgen.