Victor Smeets neemt bakkerij van Dick Wanningen over

Victor Smeets neemt bakkerij van Dick Wanningen over Foto: Victor Smeets
Victor Smeets neemt bakkerij van Dick Wanningen over Foto: Victor Smeets

DIEREN – De bekende bakker Dick Wanningen uit Dieren bakt deze week zijn laatste broden en lekkernijen, voordat hij gaat genieten van een welverdiend pensioen. Na jarenlang als enige bakker in Dieren en omgeving actief te zijn geweest, zal hij zijn ambachtelijke oven overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Victor Smeets, een bekend gezicht in Dieren en voor sommigen wellicht herkenbaar van zijn deelname aan het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt, staat klaar om het stokje over te nemen.

Op Koningsdag krijgen klanten al de kans om kennis te maken met Victor in de winkel aan de Van Hogendorpstraat 13 in Dieren. Op 1 mei zal officieel de overname plaatsvinden, en de bakkerij zal voortaan bekendstaan onder de nieuwe naam: Het Goede.

Voor Victor Smeets is dit een vervulling van een lang gekoesterde droom. Na zijn avontuur bij Heel Holland Bakt, waar hij als hobbybakker tot de vierde aflevering kwam, ontdekte hij zijn passie voor het bakkersvak. Na ruim een jaar zoeken heeft hij nu eindelijk de perfecte locatie gevonden om zijn passie te kunnen voortzetten.