Crowdfundingsactie voor Dierens Kade Festival

Dierens Kade Festival. Foto: Bram Leenders
Dierens Kade Festival. Foto: Bram Leenders

DIEREN – Stichting Evenementen Dieren wil ook dit jaar weer een groot feest organiseren in Dieren. Maar door de stijgende kosten wordt dat steeds moeilijker. Daarom is een crowdfundingsactie opgezet voor het Dierens Kade Festival.

Al vele jaren is het in augustus jaarlijks feest aan de IJssel. Maar het ‘Dierens Kade Festival’, voorheen bekend onder de naam ‘Zomerfeest aan de IJssel’, gehouden bij de veerpont aan de IJssel mag niet stoppen na 41 edities. Om het vrij toegankelijk te houden willen de vrijwilligers van de stichting de hulp inroepen van het publiek.

Omdat wij enkel met vrijwilligers en sponsoren werken, kunnen wij de stijgende en bijkomende kosten niet meer dekken. Daarom hebben wij jullie hulp nodig om ervoor te zorgen dat deze traditie niet verdwijnt en dat we samen met elkaar ook dit jaar gewoon een mooi evenement voor jong en oud neer kunnen zetten aan de IJssel in Dieren.

Kijk hier voor meer informatie over de crowdfundingsactie..