‘Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom blijft gasten misleiden’

Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom Foto: Studio Rheden
Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom Foto: Studio Rheden

ELLECOM – Mensen die graag een balletje slaan bij een hotelovernachting in Ellecom worden nog steeds geconfronteerd met een onaangename verrassing. Er zijn namelijk geen golfbanen in Ellecom.

Mensen die een weekendje inclusief golven boeken bij Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom, moeten namelijk nog 30 kilometer extra rijden om de Keppelse Golfclub te bereiken. Maar daar komen gasten pas achter na het boeken van hun verblijf.

In Ellecom zelf is namelijk geen golfbaan te vinden. De dichtstbijzijnde golfbaan bevindt zich op 18 kilometer afstand, aan de grens van Rozendaal en Arnhem. Het is opmerkelijk dat deze golfbaan niet wordt vermeld op de website, wat bijdraagt aan de misleidende situatie waarin gasten terechtkomen.

Een woordvoerder van Fletcher Hotel Avegoor beloofde eerder dit probleem te onderzoeken en actie te ondernemen. Na een maand gaf een nieuwe manager ook aan niet op de hoogte te zijn van de situatie en beloofde ook een onderzoek in te stellen. Maar de nieuwe manager heeft sinds begin april steeds niet gereageerd op vragen en telefoontjes.

Gasten die geïnteresseerd zijn in een golfverblijf in Ellecom worden dan ook aangeraden om vooraf grondig onderzoek te doen en zich ervan te verzekeren dat de aangeboden faciliteiten overeenkomen met de werkelijkheid.