Arnhemse artiesten treden op bij speciaal benefietconcert voor Vitesse

Vitesse-supporters genieten van het benefietconcert. Foto: Omroep Gelderland
Vitesse-supporters genieten van het benefietconcert. Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – Veel Nederlandstalig muziek, bier én geel-zwart donderdag bij een speciaal benefietconcert voor Vitesse. Verschillende Arnhemse artiesten klommen in het Supportershome bij het Gelredome op het podium. Het festival ‘Vitesse Voor Altijd’ werd in een paar dagen tijd georganiseerd.

De supporters hebben er vertrouwen in dat het goed komt met hun club. “Als we denken dat het niet zou lukken, zouden we dit niet doen. De meeste mensen zouden zeggen: ‘Het is nu of nooit’. Ik zou zeggen: ‘Het is nooit of Vitesse voor altijd‘”, zegt Mike Schreijenberg, initiatiefnemer van het festival.

“Vitesse redt het altijd. Wij zijn de nummer één van Gelderland”, vult een supporter aan.