Albert Heijn Velp ruilt kassaband met caissière in voor cashrecycler

Cashrecycler Foto: Martin Slijper
Cashrecycler Foto: Martin Slijper

VELP – Klanten van de Albert Heijn in Velp kunnen nog maar bij één kassaband met kassamedewerker terecht. Sinds deze week heeft de kassamedewerker aan de kassaband plaats gemaakt voor een cashrecycler.

Na het scannen van alle boodschappen kun je bij een cashrecycler niet alleen digitaal betalen maar ook met ouderwets papieren geld. Maar ook met muntgeld is betalen mogelijk.

Hierdoor heeft Albert Heijn in Velp nog maar één kassaband met kassamedewerker waar de klanten gezellig in de rij kunnen wachten tot ze mogen afrekenen. Want niet alle klanten willen en kunnen met een zelfscan kassa overweg. Bekijk hier via Facebook een uitleg van het nieuwe apparaat.

Cashrecycler – Foto: Martin Slijper