Ernstig verkeersongeluk, acht personen onder wie vier minderjarigen naar ziekenhuis

Een van de voertuigen na de botsing. Foto: Luciano de Graaf
Een van de voertuigen na de botsing. Foto: Luciano de Graaf

LAAG-SOEREN – Bij een ernstig verkeersongeluk op de N786 nabij Laag Soeren zijn zaterdagmiddag acht gewonden gevallen, waaronder vier minderjarigen. Drie voertuigen, waarvan één met paardentrailer, kwamen daar met elkaar in botsing, meldt de politie. Alle personen zijn afgevoerd met de ambulance. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

De hulpdiensten kregen even voor 16.00 uur een melding van een ernstig verkeersongeluk. De hulpdiensten rukten massaal uit. Drie auto’s raakten betrokken bij het ongeluk, waarvan één auto met een paardentrailer erachter, en staan met flinke schade langs de weg.

Vier minderjarigen

Er werden zes ambulances, twee traumahelikopters en meerdere brandweerwagens opgeroepen. Er zijn acht slachtoffers gevallen waaronder vier minderjarigen, meldt de politie ter plaatse. Alle acht slachtoffers zijn met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten zijn druk bezig met het verlenen van hulp. De politie doet onderzoek naar de toedracht maar heeft vooralsnog geen idee wat de oorzaak is van de botsing. De N786 is plaatselijk afgesloten en verkeer wordt omgeleid.