Nog meer verkeersproblemen in Dieren

Deze weg tussen Dieren en Brummen gaat 3 maanden dicht Foto: Studio Rheden
Deze weg tussen Dieren en Brummen gaat 3 maanden dicht Foto: Studio Rheden

DIEREN – Door de werkzaamheden aan de N348 bij Dieren/Spankeren wordt het verkeer al ruim een maand lang omgeleid. Eén van deze routes gaat langs het Apeldoorns-Dierenskanaal over de Dierenseweg. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juni wordt extra drukte verwacht langs het kanaal op de Dierenseweg.

Deze week gaat de gemeente Rheden asfaltwerkzaamheden uitvoeren in Laag-Soeren. De Harderwijkerweg in Laag-Soeren wordt hiervoor afgesloten en het verkeer wordt omgeleid langs het kanaal en door Eerbeek.

De verwachting is dat het hierdoor extra druk wordt op de Dierenseweg. Hierdoor al het ook veel drukker worden bij de kruising met de Brummense-/Eerbeekseweg (bij de Brugkabouter). Houdt rekening met extra reistijd of probeer de route te mijden.

N348

De N348 in Spankeren is tussen 6 mei en 2 augustus 2024 afgesloten vanaf de aansluiting op de N786 (Dierense sluis) in Dieren tot de rotonde met de aansluiting op de N345 (Kwazenboschweg / Wapsumsestraat) in Brummen. Het verkeer wordt omgeleid via de N314, N317 en N786.