Albert Heijn neemt afscheid van caissières

Albert Heijn Velp Foto: Martin Slijper
Albert Heijn Velp Foto: Martin Slijper

VELP – Heel veel mensen doen nog steeds graag boodschappen bij een supermarkt waar ze de spullen op de lopende band leggen en een kassamedewerker de boodschappen afrekent. Maar dat kan niet meer bij Albert Heijn.

Één kassaband

De supermarkt aan de Hoofdstraat in Velp heeft twee weken geleden één lopende band met kassamedewerker verwijderd. Daardoor er nog maar één lopende band over. En die werkt nu ’s avonds ook niet meer.

Bij de AH moet je voortaan ook ’s avonds de boodschappen zelf scannen, ook al loopt er voldoende personeel rond. Betalen kan daarna op twee manieren Dit kan met de pinpas. Maar wie met ouderwets papieren geld wil betalen kan daar ook nog terecht. Sinds twee weken staat daar ook een cashrecycler.