Dreamfields bezoekers kunnen tot 02.00 uur met de veerpont

Veerdienst Rheden Foto: Martin Slijper
Veerdienst Rheden Foto: Martin Slijper

RHEDEN – Bezoekers van het Dreamfields Festival, dat zaterdag plaatsvindt rond de recreatieplas Rhederlaag bij Lathum, kunnen gebruikmaken van een speciale veerdienst. De eigenaar van de veerpont heeft de vaartijden aangepast om festivalgangers tegemoet te komen.

Op zaterdag 6 juli zal de veerpont varen van 11.00 uur ’s ochtends tot 02.00 uur ’s nachts. Wie de laatste oversteek van Lathum naar Rheden mist, mag daar overnachten in de openlucht. Op zondag hervat de veerpont zijn diensten vanaf 11.00 uur.

Dreamfields Festival

Ook dit jaar zijn er weer veel bekende artiesten aanwezig waaronder FeestDJRuud en Jody Bernal, zo maakte festivalorganisator Matrixx events eerder bekend.

Ook deze (twaalfde) editie trekt zo’n 35.000 bezoekers naar Lathum, waar recreatiegebied Rhederlaag het toneel vormt van Dreamfields. Dit jaar worden weer diverse podia gebouwd in verschillende thema’s. De volledige line-up is te bekijken via Dreamfields.nl.

Naast veel muziekgenres: House, EDM, Urban, Pop, Feest, Hard, is er op Dreamfields dit jaar nog meer te beleven. Denk aan attracties zoals een reuzenrad, een zweefmolen, cocktails op de beachclub en veel foodtrucks over het hele terrein.