Streeknieuws

Hema op Callunaplein in Dieren overvallen

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – De Hema op het Callunaplein in Dieren is dinsdag aan het eind van de middag overvallen.

De politie zoekt de dader en heeft daarvoor Burgernet ingezet. Het gaat om een licht getinte man met krullend haar en een heuptasje. Hij draagt een trainingspak.

Of er iets uit de Hema is meegenomen is nog onduidelijk.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten