Streeknieuws

Middachterallee tussen De Steeg en Ellecom dicht door Citroën World Meeting

Citroen DS19. Foto: Pixabay

DE STEEG – De Middachterallee, een belangrijke weg tussen De Steeg en Ellecom, is vanaf woensdag 14.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Op het landgoed van Kasteel Middachten wordt vanaf donderdag de Citroën World Meeting gehouden en daarom gaat de weg dicht.

Citroënliefhebbers vanuit de hele wereld komen elke vier jaar bij elkaar.  Vanaf donderdag zijn er veel auto’s van het merk Citroën, klassiek en modern, te zien. Verder is er muziek en theater.

Tijdens het evenement is voor de bezoekers de Middachterallee alleen te gebruiken in de richting van De Steeg naar Ellecom. De weilanden tussen de Middachterallee en het spoor worden gebruikt als parkeerterrein. Voor het doorgaande verkeer is een omleiding ingesteld via de A348.

Het fietspad aan de kant van Kasteel Middachten is afgesloten. Fietsers, bromfietsers en scooters in beide richtingen kunnen alleen over het fietspad aan de kant van het spoor.

Om overlast voor omwonenden te voorkomen, geldt er in het dorp De Steeg een parkeerverbod.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten