Streeknieuws

Hoe ziet de gemeente Rheden er van boven uit? Bekijk hier de beelden

Foto: screenshot dronebeelden YouTube

DE STEEG – Dronebeelden leveren altijd mooie plaatjes op. Op YouTube zijn beelden geplaatst van boven de gemeente Rheden met onder meer de IJssel, de Havikerwaard en De Steeg.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten