Bij overval op Hema in Dieren nam gewapende man geld mee

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – Bij de overval dinsdag op de Hema op het Callunaplein in Dieren is geld meegenomen. Dat meldt de politie woensdag.

Dinsdagmiddag kwam de overvaller de winkel binnen. Nadat hij even in de winkel had rondgelopen, liep hij naar de kassa.

Daar bedreigde hij de kassamedewerkster met een steekvoorwerp en dwong hij haar geld af te geven. De man ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Hij zou in de richting van de pizzeria zijn gerend.

Het gaat volgens de politie om een jonge man van rond de 20 jaar met een licht getint uiterlijk. Hij had een slank postuur en zwart haar dat was opgeschoren aan de zijkanten. De dader droeg lichte kleding (mogelijk grijs) en donkere schoenen.

De politie hoopt op tips van mensen die de man hebben gezien.