Streeknieuws

Bij overval op Hema in Dieren nam gewapende man geld mee

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – Bij de overval dinsdag op de Hema op het Callunaplein in Dieren is geld meegenomen. Dat meldt de politie woensdag.

Dinsdagmiddag kwam de overvaller de winkel binnen. Nadat hij even in de winkel had rondgelopen, liep hij naar de kassa.

Daar bedreigde hij de kassamedewerkster met een steekvoorwerp en dwong hij haar geld af te geven. De man ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Hij zou in de richting van de pizzeria zijn gerend.

Het gaat volgens de politie om een jonge man van rond de 20 jaar met een licht getint uiterlijk. Hij had een slank postuur en zwart haar dat was opgeschoren aan de zijkanten. De dader droeg lichte kleding (mogelijk grijs) en donkere schoenen.

De politie hoopt op tips van mensen die de man hebben gezien.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten