Streeknieuws

Politie arresteert fietsendief in het centrum van Velp

Foto: Pixabay

VELP – De politie heeft een 37-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden, omdat hij wordt verdacht van fietsendiefstal in Velp.

De man ging dinsdag rond 15.45 uur op het terrein van een winkel aan de Hoofdstraat in Velp aan de haal met de fiets. Een medewerker zag het gebeuren en ging er achteraan en kon korte tijd later de man vinden..

De politie was er snel bij en kon de man aanhouden. De man had volgens de politie ook inbrekerswerktuig bij zich en een kleine hoeveelheid amfetaminen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten