Hondje Bella uit Dieren nog steeds zoek: ‘Ik zou willen dat zij hier bij mij op schoot zat’

Foto: Facebookpagina Waar is Bella

DIEREN – Ondanks alle pogingen om Bella uit Dieren te vinden en te vangen zwerft het bange hondje na een week nog steeds over de straten in de omgeving van Dieren. 

Het hondje wist vorige week dinsdagavond in een onbewaakt moment uit de achtertuin te ontsnappen. Sindsdien wordt er met man en macht gezocht naar Bella.  Ook is er een Facebookpagina opgezet en daar komen regelmatig meldingen binnen dat Bella is gezien. Verder zijn er flyers uitgedeeld.

Het hondje is zo bang dat het zich niet zomaar laat vangen. Er wordt daarom ook opgeroepen om niet zelf het hondje te vangen, maar een speciaal telefoonnummer te bellen (0657994414) of een priveberichtje via Facebook te sturen.

“Ik zou willen dat ik een foto kon plaatsen dat ze hier bij me op schoot zit… maar helaas”, stond er dinsdag op de Facebookpagina.