Streeknieuws

Karim El Zoghby uit Velp uitgeschakeld op Olympische Spelen in Rio

Karim El Zoghby en zijn team. Foto: Facebook Karim El Zoghby

RIO DE JANEIRO – Springruiter Karim El Zoghby uit Velp is woensdag uitgeschakeld op de Olympische Spelen in Rio. Daarmee komt er een einde aan zijn Olympische droom.

Op het onderdeel individueel springen moest Karim El Zoghby met zijn paard Amalia eerst drie kwalificatierondes door te zien komen om in de finale te komen.

De Velpenaar, die uitkomt voor zijn vaderland Egypte, ging zondag goed van start met nul strafpunten en eindigde op een gedeelde eerste plaats, maar in de tweede ronde kreeg hij wel strafpunten en kwam uit op een 42e plek. In de derde ronde eindigde El Zoghby op plek veertig.

Bij elkaar was dit niet genoeg voor een plekje in de finale van vrijdag. Daarmee zijn de Olympische Spelen voor Karim El Zoghby voorbij. ‘Bedankt Amalia en jij  bedankt voor de support’, schrijft Karim op zijn Facebookpagina.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten