Burgemeester deelt ijsjes uit op kindervakantiekamp Rhevak in Rheden

Foto: Facebookpagina gemeente Rheden

RHEDEN – Met deze tropische temperaturen kregen de kinderen op kindervakantiekamp Rhevak in Rheden een beetje verkoeling. Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden kwam donderdag langs met ijsjes.

‘Wederom zijn er zoveel vrijwilligers die zich inzetten voor de basisschoolkinderen in onze gemeente. Dat vind ik geweldig om te zien en ik wil hen daarvoor bedanken! De kinderen genieten met elkaar in hun eigen dorp. Ze spelen, knutselen, zingen, lachen en maken veel plezier. Prachtig!’, zegt de burgemeester.

Naast Rhevak in Rheden zijn er nog twee vakantiekampen deze zomer in de gemeente Rheden.  In Velp is er Bouwburg en Madierodam in Dieren. Deze twee vakantiekampen krijgen volgende week dinsdag een bezoekje. Dan niet van de burgemeester, maar van een wethouder.