Streeknieuws

Burgemeester deelt ijsjes uit op kindervakantiekamp Rhevak in Rheden

Foto: Facebookpagina gemeente Rheden

RHEDEN – Met deze tropische temperaturen kregen de kinderen op kindervakantiekamp Rhevak in Rheden een beetje verkoeling. Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden kwam donderdag langs met ijsjes.

‘Wederom zijn er zoveel vrijwilligers die zich inzetten voor de basisschoolkinderen in onze gemeente. Dat vind ik geweldig om te zien en ik wil hen daarvoor bedanken! De kinderen genieten met elkaar in hun eigen dorp. Ze spelen, knutselen, zingen, lachen en maken veel plezier. Prachtig!’, zegt de burgemeester.

Naast Rhevak in Rheden zijn er nog twee vakantiekampen deze zomer in de gemeente Rheden.  In Velp is er Bouwburg en Madierodam in Dieren. Deze twee vakantiekampen krijgen volgende week dinsdag een bezoekje. Dan niet van de burgemeester, maar van een wethouder.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten