Streeknieuws

Automobilist zonder rijbewijs en met veel alcohol op opgepakt in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Een automobilist op het Ericaplein in Dieren had maandagochtend om 08.00 uur behoorlijk wat alcohol achter zijn kiezen. Hij had volgens de politie bijna vijf keer zoveel gedronken als is toegestaan.

Naast de drank had de man überhaupt niet achter het stuur mogen kruipen. Zijn rijbewijs was tien jaar geleden al ongeldig verklaard.

Bovendien bleek bij controle in de politiesystemen dat hij het afgelopen half jaar al vier keer is gepakt voor het rijden onder invloed van alcohol.

De man mag binnenkort voor de rechter verschijnen. Dan hoort hij welke straf hem te wachten staat.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten