Streeknieuws

Auto komt na aanrijding tot stilstand in tuin in Rheden

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – Een auto is maandagmiddag in de voortuin van een huis aan de Arnhemsestraatweg in Rheden tot stilstand gekomen. Er raakte niemand gewond.

In de auto zat een ouder echtpaar. Na een aanrijding met een andere wagen raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De auto reed zo door een hek van een oprit en kwam in een heg tot stilstand.

De brandweer moest het echtpaar uit de auto knippen. De auto raakte zwaar beschadigd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten