Streeknieuws

Werkzaamheden bouw voetgangersbrug station Dieren begonnen

Voetgangersbrug Traverse Dieren. Foto: nieuwsbrief Traverse Dieren

DIEREN – Bij het station in Dieren is maandag begonnen met de bouw van een voetgangersbrug. De werkzaamheden zijn onderdeel van Traverse Dieren voor een betere doorstroming van het verkeer door Dieren.

De brug moet ervoor gaan zorgen dat het perron bereikbaar blijft en dat er een goede verbinding is tussen noord en zuid.

De staalconstructie van de loopbrug zelf wordt voorgebouwd op locatie van de staalbouwer en komt pas in maart volgend jaar naar Dieren.

In april 2017 wordt de loopbrug op z’n definitieve plek gehesen. In de zomer van 2017 kunnen de eerste voetgangers over de brug.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten