Streeknieuws

Twee grote takken vallen op schutting en geparkeerde auto in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Twee grote takken van een boom aan de Eduard van Beinumlaan in Dieren zijn dinsdagochtend op een schutting en een auto gevallen.

De brandweer moest er aan de pas komen om de takken in stukken te zagen en daarna was de weg weer vrij. De takken lagen op een schutting en op een geparkeerde auto. Er raakte niemand gewond.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten