Streeknieuws

Beelden van aanhouding braadkipdief in Velp op internet verschenen

Foto: screenshot beelden winkeldief op Dumpert

VELP – Op internet zijn beelden verschenen van de arrestatie van een winkeldief op de Hoofdstraat in Velp. Het gaat om een aanhouding van anderhalve week geleden.

Bij de Albert Heijn aan de Hoofdstraat werden toen door dieven twee braadkippen en acht pakken gehakt gestolen. Drie personen waren met de spullen uit de supermarkt gevlucht. Medewerkers van de winkel hadden de achtervolging ingezet.

Twee agenten, die op dat moment niet in de dienst waren, zagen de drie ook wegrennen. De twee agenten konden één van de mannen aanhouden en dat is ook op deze beelden te zien.

Aangezien de man zich verzette moesten de agenten gepast geweld gebruiken. Op de beelden is bloed te zien van de verdachte man. Uiteindelijk is de man in de boeien geslagen en meegenomen.

De beelden op Dumpert zijn hier te zien.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten