Streeknieuws

Automobilist gewond na botsing tegen boom in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Een automobilist is dinsdagavond op de Harderwijkerweg in Dieren gewond geraakt na een botsing.

De auto botste tegen een boom. De brandweerkorpsen van Rheden en Dieren moest er aan te pas komen om de bestuurder uit de auto te bevrijden.

De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten