Streeknieuws

Fietsstallingen op station Dieren vanwege werkzaamheden verplaatst

Station Dieren. Foto: Wikimedia Commons

DIEREN – De werkzaamheden bij het station in Dieren hebben sinds woensdag gevolgen voor treinreizigers die met de fiets naar het station gaan. De gemeente Rheden heeft borden bij het station geplaatst om fietsers te waarschuwen.

Het hele stationsgebied gaat op de schop om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren.

Sinds woensdag worden aan de kant van de Oranjebuurt een deel van de overkappingen en fietsklemmen weggehaald. Voor fietsers staan nu ter hoogte van de kruising Noorder Parallelweg en de Koningin Mariastraat tijdelijke klemmen.

Aan de kant van het Stationsplein worden de fietskluizen verplaatst. De huurders hebben daarover een brief gekregen.

De bestaande open fietsenstalling wordt ook opgeheven. Ook hier komen vervangende klemmen. Fietsen die daar al een tijdje staan worden meegenomen naar een depot en kunnen bij de afdeling Handhaving van de gemeente Rheden worden opgehaald.

De nieuwe definitieve fietsenstalling wordt eind 2017 geopend, tegelijkertijd met het vernieuwde Stationsplein.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten