Streeknieuws

Rozendaalselaan in Rozendaal heeft nieuw asfalt en is weer open

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De Rosendaalselaan in Rozendaal is weer open. Er werd de hele week aan de weg gewerkt.

Volgens de gemeente Rozendaal was het asfalt aan vervanging toe.

Van 6.30 uur tot 17.00 uur vonden de werkzaamheden plaats tussen de Slempkestraat en de rotonde bij de Ringallee. Het verkeer werd met borden omgeleid.

De werkzaamheden waren vrijdag klaar.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten