Streeknieuws

Wat is er te zien tijdens de Open Monumentendagen in Rheden en Rozendaal?

Foto: Martin de Jongh

VELP – Ongeveer veertig monumenten in de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn dit weekend te bezoeken. Dit weekend zijn de Open Monumentendagen.

In Rozendaal zijn bijvoorbeeld het kasteel en de begraafplaats te bezoeken. Veel kerken in Velp hebben de deuren opengezet. Ook Kasteel Biljoen in Velp is te bezoeken, net als het Kasteel Middachten in De Steeg. Verder is de Dierense Toren open en ook Schweer bey de Berckehof in Dieren.

In een programmaboekje is een overzicht te zien welke monumenten te bezoeken zijn.  Het programmaboekje is hier (pdf) te downloaden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten