Streeknieuws

Man met gestolen snorfiets in Velp opgepakt

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Een man op een snorfiets is zondagochtend opgepakt, omdat de snorfiets was gestolen.

De man werd door de politie gecontroleerd op De Straatweiden. Toen werd duidelijk dat de snorfiets was gestolen. Bovendien was hij ook niet in het bezit van een rijbewijs. Voor beide zaken is hij aangehouden.

De politie maakt een proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten