Streeknieuws

Heb je een goed idee om de zorg te verbeteren? Rheden wil het weten

Foto: Pixabay

DE STEEG – Wie een goed idee heeft om de zorg binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal te verbeteren kan nog tot en met vrijdag dit plan inleveren bij de gemeente. Er is een innovatiefonds met daarin ruim 2,5 ton.

Volgens de gemeente moet zo’n idee nuttig zijn voor de inwoners van Rheden en Rozendaal, met name preventieve maatregelen  Wie een idee stuurt krijgt eind deze maand de kans om het plan te presenteren tijdens een pitchavond.

Het is al de vierde keer dat er een oproep door de gemeente wordt gedaan. De laatste drie ronden leverden 54 initiatieven op. Vorig jaar werd er voor deze initiatieven 246.000 euro uitgetrokken en voor dit jaar ligt er weer zo’n bedrag klaar.

Geïnteresseerden kunnen tot en met vrijdag een innovatievoorstel indienen. Dit kan alleen online via een formulier dat is te vinden via www.rheden.nl/innovatiefonds

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten