Streeknieuws

Automobilist botst op afzetting bij werkzaamheden A348

Foto: Facebook Politie Dieren.

RHEDEN – Een automobilist is op de snelweg A348 bij Rheden op een afzetting gebotst. Dat gebeurde afgelopen dinsdag, meldt de politie donderdag op Facebook.

Door werkzaamheden is er een rijstrook op de A348 afgezet. De bestuurder heeft volgende de politie door de laagstaande zon de afzetting niet gezien en botste op de mobiele afzetting. De automobilist raakte niet gewond.

De politie waarschuwt om goed op te letten op de snelweg A348.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten