Streeknieuws

Bewoner camping Lathum opgepakt voor schieten in de lucht

Foto: archief Studio Rheden

LATHUM – Een 43-jarige man is opgepakt voor een schietpartij op een camping in Lathum.

Vorig weekend werd er op de camping in de lucht geschoten. Na onderzoek bleek dat één van de bewoners het schot heeft gelost. Een arrestatieteam is deze week zijn chalet binnen gevallen en heeft hem meegenomen.

Ook is er huiszoeking gedaan. Daarbij is een neppistool gevonden. Er wordt tegen de man proces verbaal opgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten