Streeknieuws

Het huis-aan-huis-blad van gemeente Rozendaal zoekt bezorger

Gemeentehuis Rozendaal. Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Het huis-aan-huis-blad van de gemeente Rozendaal, In de Roos, zoekt een nieuwe bezorger. 

Het is een unieke vorm van communicatie in een gemeente.  Veel andere gemeenten kopen een pagina in een bestaand huis-aan-huis-blad. Het huis-aan-huis-blad van de gemeente Rozendaal wordt bij iedereen bezorgd en wordt zelf door de gemeente uitgegeven met daarin nieuwtjes uit het gemeentehuis en persberichten van lokale organisaties.

De gemeente is op zoek naar een bezorger of bezorgster die 1x per 14 dagen in een deel van Rozendaal het gemeentelijk blad In de Roos huis-aan-huis wil bezorgen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met dhr. B. Slangewal van de gemeente. Hij is te bereiken op telefoonnummer 026-3843666.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten