Streeknieuws

Flitspalen in Rheden zetten ruim 4500 automobilisten op de foto

Foto: Wikipedia/Michiel1972

DE STEEG – In vier maanden tijd zijn ruim 4500 automobilisten geflitst door de twee flitspalen die in de gemeente Rheden staan. Dat staat te lezen in een overzicht van het Centraal Justitieel Incassobureau.

Rheden telt twee flitspalen. Langs de Harderwijkerweg in Dieren staat een flitspaal en de andere staat langs de Hoofdstraat in De Steeg. In Dieren reden tussen mei en augustus 1506 automobilisten te snel langs de flitspaal. Dankzij de flitspaal in De Steeg kregen 3040 automobilisten een envelop in de bus met daarin een acceptgiro.

Het is niet bekend hoeveel deze automobilisten aan boetes moesten betalen. Dat wordt pas in de jaarcijfers over 2016 bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten