Streeknieuws

File op A12 bij Arnhem door vrachtwagen zonder diesel

Foto: twitter.com/WIS_Harold

ARNHEM – Een vrachtwagen op de snelweg A12 bij Arnhem zorgde dinsdagmiddag voor een file tussen knooppunt Grijsoord en Arnhem-Noord in de richting van knooppunt Velperbroek.

Oorzaak was een lege brandstoftank. Er waren twee rijstroken afgesloten. Na een uurtje werd de weg weer vrijgegeven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten