Streeknieuws

Oude broodrooster of radio? Lever ze in bij sportverenigingen

Foto: Pixabay

VELP – Kleine oude huishoudelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld elektrische tandenborstels en broodroosters, kunnen sinds vrijdag worden ingeleverd bij drie sportverenigingen in de gemeente Rheden. Het gaat om een proef van een jaar.

De gemeente Rheden hoopt dat er zo minder kleine apparaten bij het vuilnis worden gezet. Met de inzameling van grote apparaten, zoals wasmachines en televisies, gaat het volgens de gemeente wel goed. De kleine apparaten worden nog regelmatig in de vuilnisbak gegooid.

Bij de drie sportverenigingen staat sinds vrijdag een bak waar de apparaten ingegooid kunnen worden.  Het gaat om apparaten die in een plastic tas passen. De verenigingen ontvangen een vergoeding per ingezamelde kilo elektrische apparaten.

De bakken staan bij de sportverenigingen TV Beekhuizen in Velp, CKC Rheko in Rheden en VV Dieren in Dieren.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten