Streeknieuws

Brrrrrr wat was het koud! Eerste vorst van de herfst

Foto: Pixabay

DEELEN – Het heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor het eerst deze herfst gevroren. Bij het dichtstbijzijnde meetstation van het KNMI in Deelen, daalde de temperatuur tot onder het vriespunt.

Boven het zand werd het -1,1 graden. Dat betekenende dat sommige automobilisten die vroeg op pad gingen al de ijskrabber moesten gebruiken om de ramen schoon te maken.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten