Streeknieuws

Extreem druk op Posbank door mooi weer

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het was zondag extreem druk op de Posbank bij Rheden. Er stonden files op de wegen in het natuurgebied en auto’s stonden massaal verkeerd geparkeerd.

Door het mooie weer van zondag met temperaturen van rond de twintig graden gingen veel mensen een rondje wandelen door de bossen. Door de massale toestroom stonden de wegen naar de Posbank vast.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Doordat de parkeerplaatsen vol zaten stonden veel wagens illegaal langs de weg geparkeerd, waardoor het doorgaande verkeer nog amper kon doorrijden. De politie deed zondagmiddag op Facebook zelfs de oproep om niet meer met de auto naar de Posbank te rijden.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Door de warmte deden zelfs de ijsverkopers in het natuurgebied goede zaken. Verder was op het terras van het Paviljoen De Posbank geen plekje meer te vinden.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten