Verenigingen

Plus Bus Rheden Rozendaal zoekt een chauffeur

Foto: Plus Bus Rheden Rozendaal

VELP – De Plus Bus Rheden Rozendaal zoekt een chauffeur. De organisatie verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur voor inwoners van beide gemeenten.

Deze dienstverlening wordt verzorgd door vrijwilligers. De Plus Bus Rheden Rozendaal heeft nu een chauffeur nodig die een rijbewijs B heeft en een hulpvaardige instelling heeft.

Diensten worden in overleg ingedeeld, bijvoorbeeld op een vaste dag of dagdeel in de week.

Inlichtingen via het Meldpunt voor Vrijwiligge Thuishulp en Mantelzorg MvT. 026-3707070 of Tom Couwenhoven 026-3646048 of laat je naam en telefoonnummer achter op: chauffeurs@plusbusrhedenrozendaal.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten