Streeknieuws

Wapens gevonden in woningen Dieren

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – Bij meerdere woningen in Dieren is er maandag door de politie een huiszoeking gedaan. Daarbij zijn drie personen aangehouden.

De actie had te maken met een onderzoek naar verboden wapenbezit. In de woningen zijn meerdere wapens en attributen aangetroffen en in beslag genomen. Het onderzoek loopt nog.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten