Streeknieuws

Bewoners Ulenpas in Velp kregen voorlichting na brand in het complex

Foto: Martin de Jongh

VELP – De brandweer heeft onlangs voorlichting gegeven aan de bewoners van het appartementencomplex aan de Ulenpas aan de Korte Wal in Velp. Aanleiding was de brand in het gebouw begin september en de onrust die was ontstaan.

Een appartement op de twaalfde verdieping had veel rookschade opgelopen en vijf personen hadden rook ingeademd.

Bij de avond van de brandweer waren zo’n 150 mensen aanwezig. ‘We hebben tekst en uitleg kunnen geven wat te doen bij brand en wat je zelf zou kunnen doen’, legt Michel Kamphuis van de brandweer uit.

Deze voorlichting past bij het thema van de brandweer om voorlichting te geven aan senioren om zo het zelfstandig wonen zo goed en veilig mogelijk te maken.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten