Streeknieuws

Inloophuis in Dieren krijgt 2000 euro van Oranje Fonds

Foto: Pixabay

DIEREN – Het inloophuis in Dieren krijgt 2.000 euro van het Oranje Fonds. Met het geld kunnen er naaimachines, materialen en stoffen voor de naaiclub worden gekocht.

De naaiclub is dit jaar ontstaan na  de naaicursus die het Inloophuis aanbood. Een deel van de cursisten is gebleven en komt nu wekelijks bijeen. Zowel om de vaardigheden verder te ontwikkelen als voor het contact.

Bij de cursus werd gebruik gemaakt van door de Oase beschikbaar gestelde naaimachines. Door de financiële bijdrage kan de club nu zelf machines aanschaffen.

De naaiclub is er op twee momenten in de week. Op maandagavond vanaf 19.00 uur en op dinsdag vanaf 13.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten