Foto met herten op Hof te Dieren wint fotowedstrijd gemeente Rheden

Foto: Dick Vermeulen

DE STEEG – Dick Vermeulen heeft de zomereditie van de fotowedstrijd van de gemeente Rheden #mooiRheden gewonnen. Hij won met zijn foto van herten op het Hof te Dieren.

De jury noemt het een bijzonder tafereel met een prachtige compositie en kleuropbouw. Ook vraagt de jury zich af hoe hij het voor elkaar heeft gekregen de herten bijna allemaal tegelijk dezelfde kant uit te laten kijken.

De tweede prijs ging naar Sander Grefte met een ochtendfoto op de Posbank met daarop een fotograaf. De foto geeft volgens de jury de Posbank anders weer dan normaal. En ook het atmosferisch perspectief is volgens de jury erg mooi, waardoor de coulissen ontstaan en een heel sterk beeld ontstaat.

Foto: Sander Grefte
Foto: Sander Grefte

Nelleke den Boer-Pinxter kreeg de derde prijs voor haar foto waarop plezier is te zien in een zomerse en spontane sfeer bij de vijver van Villapark Overbeek in Velp.

Foto: Nelleke den Boer-Pinxter
Foto: Nelleke den Boer-Pinxter

De twaalf winnende foto’s van de afgelopen vier edities zijn van maandag 7 november t/m woensdag 16 november te zien tijdens een expositie in de hal van het gemeentehuis in De Steeg.