Wijk Dieren-Noordoost bestaat volgend jaar 40 jaar

Foto: Pixabay

DIEREN – Wijkplatform DiNO wil volgend jaar een jubileum vieren met de wijkbewoners van de wijk Dieren-Noordoost omdat de huizen dan veertig jaar geleden zijn opgeleverd.

Wijkplatform DiNO wil dat niet zomaar voorbij laten gaan. Ook omdat het platform iets te vieren heeft. Wijkplatform DiNO bestaat namelijk 10 jaar en bruist nog steeds van de ambities.

Genoeg redenen voor het bestuur om een jubileum te vieren met de wijkbewoners. Op verzoek van het platform is de werkgroep Dino40 in het leven geroepen. Zij houdt zich bezig met de voorbereiding van de festiviteiten. De activiteiten die de werkgroep zelf organiseert, richten zich op sport- en spel voor de jeugd die in september 2017 plaats zullen vinden. Ook een foto-expositie over de wijk staat in de planning.

De finale van de festiviteiten vindt plaats op en rond Burendag op 23 september 2017. Verder roept de werkgroep wijkbewoners op om zelf ook met plannen te komen. De werkgroep zal als een paraplu fungeren voor iedereen die leuke ideeën heeft. Dat kan van alles zijn. Elke activiteit heeft weer een eigen doelgroep.

De werkgroep faciliteert de initiatieven van wijkbewoners met budget, materiaal en andere zaken waar behoefte aan is. Ook houdt zij het overzicht om te voorkomen, dat activiteiten elkaar in de weg zitten. Activiteiten mogen in het hele jaar 2017 worden georganiseerd, al vinden we het wel leuk om het te concentreren in de week voorafgaande aan zaterdag 23 september.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de werkgroep of één van haar leden. De werkgroep bestaat uit Floris van Setten, Tineke Stokreef, Astrid Elsendoorn, Sara Courbois, Martin Eijkman en Jos Meerssman. Een gemêleerd gezelschap van bewoners en vertegenwoordigers van de Drieschaar, de Spar en het wijkplatform. Hebt u een idee of wilt u aansluiten in de werkgroep? Neem dan eveneens contact met hen op.

De werkgroep Dino40 is bereikbaar via: info@dino40.nl www.dino40.nl of https://www.facebook.com/werkgroepdino40